Senior orvosok találkozója - Pákozd
2021. szeptember 20.

Nyugdíjas éveikbe lépő pályatársak számára szervezi minden évben a Senior Orvosok Találkozóját Altorjay András kardiológus.

Interjú Dr. Nagy Marcellel, a Magyar Orvosi Kamara titkárával
2021. szeptember 19.

A hálapénz kivezetéséről, az ügyeleti díjról, a Nemzeti Védelmi Szolgálat tevékenységéről és afganisztáni szolgálatáról is beszélt Dr. Nagy Marcell, a Magyar Orvosi Kamara titkára a MedicalOnline-nak adott interjújában.

A közösség érdeke az első
2021. szeptember 17.

A Magyar Orvosi Kamara sajnálattal tapasztalta, hogy - akár a nagyvilágban, úgy nálunk is - vannak megtévesztett, hangos csoportok. Sajnáljuk, hogy néhány egészségügyi dolgozó - hivatásából elvárható szakmai tudásával összeegyeztethetetlen módon - tévhiteket terjeszt.

Kiégésről és feltöltődésről
2021. szeptember 14.

A járvány és a digitális világ szakszavai mellett talán az egyik leggyakrabban felbukkanó kifejezések a gyógyítás világában a kiégés, a krónikus stressz és a mentális pandémia voltak szerte a világon.

A Magyar Faluegészségügyi Tudományos Társaság XI. konferenciája
2021. szeptember 12.

Magyar orvosok új helyzetben
2021. szeptember 3.

Feltérképeztük, hogy kollégáink mit gondolnak a béremelés, a hálapénz és a kamara képviseleti tevékenységét illető kérdésekről.

Elhalasztják az egészségügyiek kötelező oltását: szeptember 15-e az új határidő
2021. szeptember 1.

A keddi Magyar Közlönyben jelent meg az a rendelet, amely két héttel, szeptember 15-éig hosszabbítja meg az egészségügyben korábban kötelezővé tett koronavírus elleni oltás felvételének időpontját.

Az oltási regisztráció eltörlését javasolja az MTA elnöke
2021. augusztus 30.

Freund Tamás javasolja többek között az államilag támogatott antitest-mérés lehetővé tételét , valamint a védettségi igazolvány és a maszkviselés előírását bizonyos esetekben.

Eddig szerencsénk volt a deltával, ne kockáztassunk!
2021. augusztus 26.

A koronavírus új, lényegesen fertőzőbb variánsa, a delta variáns itt van közöttünk.


ElőzőKövetkező